Verzenden:

Klein materiaal zal worden verzonden met PostNL of DHL pakketservices. Groot materiaal wordt bezorgt met vrachtwagen.

Pakketjes (PostNL/DHL) € 7.95
Pallet: € 100,-
Pallet groot € 150,-
Lengtemateriaal € 150,-

Verzendkosten zijn excl. BTW en kunnen worden gecombineerd.

Retourneren:

Indien u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over een product dat u bij ons online gekocht heeft, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen na levering van het product naar ons retourneren. Op maat gemaakte producten en zonnepanelen kunnen niet geretourneerd worden. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zonnepanelen kunnen NIET retour. Dit omdat deze zeer kwetsbaar zijn, en niet gecontroleerd kan worden of deze niet inwendig beschadigd zijn. Vandaar dat de zonnepanelen zelf niet retour kunnen. Montagemateriaal etc. kan wel retourneert worden. Bij het bestellen van zonnepanelen is het herroepingsrecht dus niet van toepassing. Na uitlevering van de zonnepanelen is de bestelling definitief, en kan deze niet meer herroepen worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@swisszontechniek.nl U. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Neem eerst contact met ons op alvorens u een retourzending wilt doen. Stuur hiervoor een e-mail of neem contact op via onze contactpagina. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, besteldatum en bestelnummer.